Menu
Nederlands
 • Contact

  Bekijk onze contactgegevens en bezoek adres

  Route en adres

 • Spoedgevallen

  Heeft u een spoedgeval? Neem contact op via het spoednummer:

  020 - 7512717

 • Nieuwe patiënt

  Meldt u direct aan als nieuwe patiënt via ons online inschrijfformulier

  Inschrijven

Angst Tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Dat komt heel vaak voor. Niet veel mensen gaan voor hun plezier naar de tandarts. De tandartsen van TadH stellen u op uw gemak. Meestal zit de angst in uw hoofd maar valt het achteraf vaak ontzettend mee.

Angst tandarts Amsterdam

Tandartsen aan de Herengracht (TadH) heeft er dagelijks mee te maken. Wij doen er alles aan om angst voor de tandarts te verminderen of geheel weg te nemen. Wij zijn er immers om u te helpen. Daarom leggen wij rustig uit wat u bij iedere behandeling kunt verwachten.

Kinderen en Angst voor de tandarts

Wij raden ouders aan hun kinderen vanaf kleins af aan mee te nemen bij een bezoek aan de tandarts. Zo kunnen kinderen op een fijne manier kennis maken met één van onze tandartsen. En gaat de angst vanzelf weg. Er wordt een klein “babbeltje” gemaakt waardoor de tandarts ze leert kennen en het geen vreemde voor het kind is wanneer er in zijn mond wordt gekeken
Allerlei behandelingen
TadH is thuis op allerlei tandheelkundige gebieden. Gaatjes vullen, tanden bleken, halfjaarlijkse controles, mondhygiëne etc.

TadH begrijpt uw situatie:

 • Persoonlijke benadering
 • Wij stellen u op uw gemak
 • Duidelijke uitleg over de behandeling

Als u een tandarts in Amsterdam zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Bent uw Angstig? Neem dan telefonisch contact op en bespreek dit met de telefoniste

Schrijf u vandaag nog in als nieuwe cliënt!