Vacature mondhygiëniste

Werken bij

Gezellige groepspraktijk zoekt mondhygiëniste

Aantal uren: 16 of meer

Contracttype: parttime

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar een leuke mondhygiëniste (voor 2 of meer dagen) die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Wegens uitbreiding, van een 4-kamer naar een 9-kamer praktijk (dus alles is lekker nieuw), zijn wij op zoek naar een extra mondhygiëniste. Wij vinden het belangrijk om te werken met deskundige en leuke teamleden. Betrokkenheid en enthousiasme zijn jou op het lijf geschreven. We hebben een dynamisch team van jong tot oud. Er is voldoende ondersteuning aanwezig om te helpen/sparren bij lastige vraagstukken en om je verder te ontwikkelen. 

Ben jij die enthousiaste mondhygiëniste die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime functie in loondienst of als zzp’er.

Je komt in een praktijk terecht waar professionaliteit en werkplezier centraal staan. Wij zijn een leuke groep dat de work-life balans zeer belangrijk vindt. Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten vinden we een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering!

Wie wij zoeken?

Je bent gedreven en liefhebber van je vak. Uiteraard lekker communicatief met patiënten, collega’s en personeel. Liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patiënten aan je gehecht raken.

Net als wij streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg, maar wel altijd met een persoonlijke benadering naar de patiënten.
Oftewel: gewoon een leuke mondhygiëniste die lekker wil werken.

Wat wij bieden

We zijn een zeer moderne, net verbouwde groepspraktijk met 4 tandartsen, 1 chirurgisch tandarts/implantoloog, 2 mondhygiënistes (allen parttime), 3 preventie-assistente, 2 paro-preventie-assistentes en 4 tandartsassistentes. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, ook met OV en parkeren is geen enkel probleem. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een Trios i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, OPG, etc.

Verder bieden we:

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken.
  • Goed salaris.
  • Goede ondersteuning intern.
  • Vele groeiperspectieven in een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Een gezellige informele werksfeer
  • Teamuitjes
  • Regelmatig wat extra’s

Uren, werktijden- en dagen zijn in overleg.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar info@tadh.nl. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:30

Dinsdag
08:30 – 17:30

Woensdag
08:30 – 17:30

Donderdag
08:30 – 17:30

Vrijdag
08:30 – 17:00